American panncakes

En härligt söt, luftig pannkaka med friska vaniljtoner, med tillbehör som kan kombineras i oändlighet. Färska bär, grädde, lönnsirap, smör, nutella, sylt..... American breakfast, Im here!!!
Ingredienser:
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk strösocker
2 msk vaniljsocker (+ Lite vaniljpulver)
1 nypa salt
3 dl mjölk
1 st ägg
25 g smält smör
Gör så här:
Fram med två bunkar.
Bunke 1: Vispa ihop de torra ingredienserna, mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och salt.
Bunke 2: Vispa upp ägget och vispa i mjölken. Häll över mjölk och äggblandningen i bunke 1 och vispa hela tiden för att förhindra klumpar, Avsluta med att hälla i och vispa ner det smälta smöret. Låt nu smeten stå och svälla ca 15 min.




Lägg upp med det som du tycker är allra godast till dessa läckerheter. I mitt fall blev det lönnsirap och en klick smör, garnerade med lite jordgubbssylt.
American panncake - Served!
