Cajun steak quesadilla
Syra, hetta och sötma i ren och skär symbios! Den här vikta munsbiten fylld med cajunkryddat nötkött, söt lök och en riktigt sjysst ost är det ända som behövs för att stimulera smaklökarna till max! Serveras med en galet god mangosalsa.
Ingredienser:
4 stora skivor Lövbiff
1 gul lök
1 röd lök
4 vitlöksklyftor
Cajunkrydda
2 msk oregano
Riven ost efter smak
vetetortillas
Tillbehör: Salsa, Mangosalsa, limeaioli, tortillachips
Gör så här
Hacka löken och låt mysa i en stekpanna på medelvärme med olivolja. Salta och peppra. När löken är klar lägg upp i en skål.
Strimla lövbiffen och bryn i panna på medelhög värme med cajunkrydda och pressad vitlök, när köttet är brynt slå på lite vatten för att få lövbiffen lite mörare, låt puttra på medelvärme tills vätskan är borta. Ös över i en skål.
Ta ett tortillabröd och fyll halva med ost, lägg sedan på det strimlade köttet, fördela ut lök och avsluta med mer ost ovanpå. Vik på mitten och värm i panna på medelvärme på båda sidor för fin färg och osten smälter.
Mangosalsa
Ett tillbehör som är totalt underbar till mexikanskt och grillat! Fräscht och gott.
1 mango
1 gul lök
1/4 färsk habanero
1/2 lime
1 msk färsk koriander
Gör så här: Tärna mangon, finhacka löken och habaneron. Pressa över lime smaka upp med koriander. Blanda, Klart!