Receptarkiv

Vad ska vi äta idag? Känns det igen? Här kommer det fyllas på med recept med förhoppning att kunna inspirera både till vardag och fest.

Syra, hetta och sötma i ren och skär symbios! Den här vikta munsbiten fylld med cajunkryddat nötkött, söt lök och en riktigt sjysst ost är det ända som behövs för att stimulera smaklökarna till max! Serveras med en galet god mangosalsa.

Nötkött som fått puttra i röttvin, örter, mustiga champinjoner och lök. Vi tar detta långkok och vardagsmodifierar det lite. Vi använder oss av lövbiff och syltlök som ger en härlig syra till rätten. Nu kör vi!

En härlig jäst belgisk våffla som mynnar ut med vaniljtoner med allt som kan tänkas till. Barnsligt gott och har du inte provat en sån här goding så är det på tiden nu!

Varför ska man hålla på att laga en rätt som ändå i slut ändan är paj!? För att det är grymt gott! En redig mat paj sitter väll sällan fel!? Denna goding med söt lök, mustig svamp, härliga örter och toner av dijon sitter som ett smäck.

Salsiccia, det måste ju va italiens top of the korvs! Salsiccia är italienska för just korv. En smakrik fläskkorv med smak av örter och vitlök. Bort med skinnet och vi har en grym bas för en pastasås! Nu gör vi en mild härligt krämig salsiccia pasta.

Gnocchi, en italiensk potatis pasta som är så otroligt god och kan göras på resterna av gårdagens kokta potatis! Nu snackar vi svinnsmart! Görs oftast på mjölig potatis, här kommer ett recept på fast potatis som ligger i en galet god champinjonsås med salvia och parmesan. Vad kan gå fel? Nu kör vi.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång